Landmeten

Landmeterskantoor Scherpereel bestaat uit Johan Scherpereel (LAN040959) en zijn zoon Bart Scherpereel (LAN051144). Beiden zijn beëdigd landmeter-expert, en hebben al jaren ervaring in het landmeten.

Als landmeterskantoor bieden wij een ruime waaier van diensten aan in de landmeetkunde. Zoals het opmeten van de bestaande toestand van het terrein, afpalingen, uitzetwerken, volumemetingen, architecturale opmetingen, muurovernames, enz… Voor onze landmeetkundige activiteiten maken wij gebruik van de nieuwste en modernste meetapparatuur.

Daarnaast kan je op Lavas een beroep doen voor het opmaken van plaatsbeschrijvingen. Dit zowel bij aanvang en einde van huur of werken. Lavas staat bekend om zijn gedetailleerde plaatsbeschrijvingen aangevuld met een ruime fotoreportage. Dit sluit latere discussies met de betrokken partijen uit.

Ook het opstellen van verkavelingsaanvragen, verkavelingswijzigingen of stedenbouwkundige attesten behoren tot onze taken. Hierbij voeren wij de nodige gesprekken met de betreffende stedenbouwkundige diensten, doen we de nodige opmetingen op het terrein en dienen de uiteindelijke aanvraag bij de dienst ruimtelijke ordening in.

Wenst u dus een stukje tuin af te splitsen, uw grond te verdelen, of wenst u nu eigenlijk te weten waar de correcte perceelgrenzen liggen met uw buren, neem dan gerust contact op.